Home » 2014 » March » 7 » ПОКАНА
19:36
ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да Ви поканя на откриващ семинар за представяне на целите и очакваните резултати от изпълнението на проект BG051PO001-4.3.05-0012 „Актуализиране на образователния процес в Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Проф. Арх. Стефан Стефанов", гр. Монтана в сътрудничество с работодател в сферата на ИКТ“, финансиран по Оперативна Програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от Европейски съюз чрез Европейски социален фонд.

Договор № Д 01-4310/13.08.2013г.

Проектът се изпълнява в партньорство с Майкрософт България.

Общата цел на представяния проект е да актуализира учебния процес в специалността „Системно програмиране” в ПГСАГ "Проф. арх. Ст. Стефанов" - Монтана, чрез изграждане на "образователен парк" в активно сътрудничество с партньора Майкрософт България ЕООД - работодател в сферата на ИКТ.

Целевата група по проекта 100 ученици, преминаващи първоначално професионално образование по професия „Системен програмист”, специалност „Системно програмиране” от професионално направление „Компютърни науки” и 4 ма учители/специалисти по информатика, ИТ и професионална подготовка за специалността/ от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Проф. арх. Ст. Стефанов” – гр. Монтана.

 

За да научите повече за нас и проекта, който изпълняваме, заповядайте на пресконференция!

Очакваме Ви на 06 Март 2014 г., Четвъртък, от 14.00 часа,

в гр. Монтана, бул. Трети март" 98, Общински младежки дом

С пожелание за хубав ден,

Красимира Каменова

Ръководител проект

 
Views: 843 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]