Home » 2019 » Ноември » 14 » Ученици от ПГСАКН - Монтана управляваха областната администрация
06:25
Ученици от ПГСАКН - Монтана управляваха областната администрация

На 07.11.2019г. в Областна администрация Монтана за пореден път се проведе инициативата „Мениджър за един ден” 2019 г. Това е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта ѝ е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години. По време на инициативата висши държавни управници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот помагат на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната институция или компания в рамките на един работен ден.
Специалист от областна администрация – Монтана проведе начален инструктаж по безопасност и здраве при работа, а експерт от администрацията презентира структурата и организацията на работа. След предварителна селекция бяха избрани 18 участници, които да влязат в ролята на мениджъри за един ден.

Те бяха разпределени, както следва: Тихомир Николов от ПГСАКН „Проф. арх. Стефан Стефанов “ за областен управител, заместник областен управител беше Добромир Димитров от ПГСАКН „Проф. арх. Стефан Стефанов “.

Директор на общата администрация беше Тодор Славейков от ПГСАКН „Проф. арх. Стефан Стефанов “.

Младите мениджъри бяха разпределени по кабинетите на ръководния екип на администрацията, където им бе представена дейността по ресори и по дирекции и имаха възможност да задават въпроси, да изказват мнения и предложения.
В края на деня заместник областния управител г-н Цветко Цветков връчи сертификати за участие и постижение на всеки един от участниците с пожелание за успех и добро кариерно развитие!

Снимка на ПГСКН "Проф. арх. Стефан Стефанов".

Views: 62 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]