Home » 2014 » Април » 30 » Професонална квалификация
11:28
Професонална квалификация

За мен професионалната квалификация е основен приоритет  в работата ми като преподавател по английски език. Затова бях много щастлива, когато през декември 2013 разбрах,  че съм одобрена за квалификационна дейност по секторна програма „ Коменски ” за двуседмично обучение по методология на английски език в Академията Англоланг  – Скарбъръ за периода от

07.04-19.04.2014 година.

В обучението бяха включени също така колеги от Турция, България,Полша, Словакия и Германия. Имаше предварително  подготвена програма, която акцентираше върху усъвършенстване на езиковата подготовка и методология на преподаване на чужд език.

Акцентът основно беше насочен върху запознаването със съвременната лексика в английски език.Бяха ни представени модерни интерактивни методи в преподаването на английски език.

Нашите преподаватели Линда  Полковски и  Дан Метван бяха много добре подготвени и успяха да ни мотивират за успешна  и ползотворна работа.

Другото полезно за мен и за работата ми беше запознаването  и работата  с интерактивна дъска.

В програмата ни бяха включени и разнообразни  културни дейности, като посещение на театър, кино, заведение със жива музика. От академията бяха предвидили и екскурзии. Имахме възможността да посетим историческия град Йорк, град Уитби  и курортното селце Робинхуд Бей. Незабравимо за мен ще остане и посещението до град Лийдс.

За тези две седмици аз бях настанена в британско семейство, където имах възможността да опозная съвременния бит и култура на хората в Англия.

Със сигурност участието ми в това обучение ще подобри бъдещата ми работа като преподавател по английски език.

Views: 654 | Added by: jm_69 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]