Home » 2018 » Септември » 17 » Поздравителен адрес
04:42
Поздравителен адрес

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

         За мен е чест от името на Регионално управление на образованието – Монтана и лично от свое име да Ви поздравя с първия учебен ден и да Ви кажа честит празник!

             Честит празник на всички, които носят училището в сърцето си – като спомен, като вдъхновение, като вяра!

         Необикновен и неповтарящ се е всеки миг в училище, но първият учебен ден е незабравим, защото е ден на усмивките, на радостното вълнение и на това неповторимо чувство на стремеж към непознати пътища и ново начало.

             Скъпи ученици,

       Предстои Ви да направите поредната успешна стъпка по пътя към духовното си съзряване. Пожелавам Ви неуморност и постоянство, кураж и вдъхновение, за да запазите любопитството и желанието си за знание. Искайте знание, защото то ще Ви направи свободни. Бъдете смели в мечтите си, защото те са Вашите криле за красив полет. Вярвам във Вашата смелост и сили да сътворите един по-добър свят, една нова България!

           Уважаеми колеги учители,

       Обръщам се към Вас с целия респект, който изпитвам към Святата Ви мисия - да водите всекидневна битка с невежеството и апатията, със страха и примирението, да показвате неуморно вярната посока. Да отворите очите на всяко дете за необятния свят на знанието и да го научите да усвоява с ума си хоризонти. Да го накарате да мисли и да се труди, да съхраните неговата неповторимост и да му вдъхнете неугасващ стремеж към щастие и чувство за собствено достойнство!

        Искрено ви благодаря за това, че не спирате да го правите и затова, че го правите с душа и любов!

     Пожелавам на всички здраве, вяра и търпение и нека удовлетворението бъде неразделна част от делниците и празниците на всички ученици и учители!

Трайка Трайкова

Началник на Регионално управление на образованието - Монтана

Views: 61 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]