Home » 2020 » Ноември » 5 » ПГСАКН стартира нов проект
18:22
ПГСАКН стартира нов проект

ПГСАКН „ПРОФ. АРХ. СТЕФАН СТЕФАНОВ” – гр. МОНТАНА

СТАРТИРА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +“

 

Професионална гимназия по строителство, архитектура и компютърни науки "Проф. арх. Стефан Стефанов", гр. Монтана стартира информационна кампания за участие в четвърти за гимназията двугодишен проект, финансиран по Програма „Еразъм +“. Основна цел на проекта е да осъществи мобилност с цел практика на 40 ученици, в две последователни години, в областта на интернет комуникациите и да повиши компетенциите на 8 учители по професионална подготовка в областта на дуалното обучение. Партньор на гимназията по проекта е WBS Training AG, Дрезден, Германия, организация осъществяваща обучение и практика в реална среда.

Предстоящата информационна кампания ще запознае учениците, педагогическия състав и родителите с целите, задачите и обхвата на проекта, с възможностите които предлага Програма „Еразъм +“, както и с критериите за подбор, за желаещите да се включат в него.  

Всеки желаещ да се включи в изпълнението на дейностите по проекта или да получи повече информация за възможностите му, може да намери в раздел „проекти“ необходимата му информация, както и списък с необходимите документи за кандидатстване.   

Критерии за подбор

 

От Екипа

за изпълнение на проекта

 

Views: 26 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]