Home » 2018 » Декември » 20 » НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС "КОЛЕДАРИ - С БЛАГА ВЕСТ И ЗДРАВЕ",РАВНОСМЕТКАТА
16:52
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС "КОЛЕДАРИ - С БЛАГА ВЕСТ И ЗДРАВЕ",РАВНОСМЕТКАТА

Във връзка с участието на ученици от гимназията в благотворителния Национален конкурс "Коледари - с блага вест и здраве", организиран от ННЕК-ЮНЕСКО /Национален научен експедиционен клуб Юнеско/ и Сдружението на деца с онкологични заболявания с цел събиране на средства от изработката и продажбата на коледни картички и сувенири в подкрепа на Националния център за лечение и рехабилитация на деца с онкологични заболявания, Ви уведомяваме, че:

Общият брой на ученици от училището, които са взели участие в националния конкурс са 201. Общият брой на продадените картички и сувенири, изработени от учениците под ръководството на учители от гимназията е 264. Общата сума, събрана в кампанията е 1974,05 лева, а най-скъпо продадената картичка/сувенир бе за сумата от 101,00 лв.

Ученичката Дебора Бориславова Борисова – 12. клас, специалност „Недвижими имоти“ от ПГСАГ „Проф. арх. Ст. Стефанов“ ще участва в две от категориите на конкурса - „Най – атрактивна коледна картичка/сувенир“ и „Най – скъпо продадена картичка/сувенир“ с приложената в статията картичка.

С удоволствие искаме да Ви съобщим, че Fasto Food "Marabou" се включи в кампанията "Коледари - с блага вест и здраве" и отдели най - значителна сума в подкрепа на децата с онкологични заболявания.

Views: 67 | Added by: jm_69 | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]