Home » 2016 » Февруари » 8 » Конкурс за графичен дизайн на поздравителна картичка
12:27
Конкурс за графичен дизайн на поздравителна картичка

КОНКУРС ЗА ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН НА ПОЗДРАВИТЕЛНА КАРТИЧКА ПО СЛУЧАЙ 8-МИ МАРТ ЗАДАМИТЕ ИНЖЕНЕР-ХИМИЦИ

Скъпи приятели,

ХТМУ обявява конкурс за графичен дизайн на поздравителна картичка по случай 8-ми март за дамите инженер-химици. Споделете Ваша идея за дизайн на поздравителната картичка. Ще имате възможност да я доразвиете и да я превърнете в специален празничен продукт. Идейните Ви проекти ще бъдат разгледани от жури от ХТМУ. Авторите на първите три идейни проекта ще получат 3 он-лайн урока по графичен дизайн и предпечтана подготовка от специалист по полиграфия в ХТМУ. Авторът на проекта класиран на първо място ще бъде поканен да реализира своя проект под ръководството на нашия специалист в ХТМУ. Поздравителната картичка ще бъде отпечатана и разпространявана в електронен вариант.

Авторите на проектите, класирани до 10 място, ще бъдат поканени да ги представят под формата на постери на „Ден на науката и спорта“, организиран от ХТМУ, през месец май 2016г.

Идейните проекти може да изпращате до 23 февруари чрез електронната платформа. Оценяване на проектите и класиране: 25 февруари 2016 г. 

За да участвате, следвайте стъпките:

- регистриране. Използвайте валиден е-майл, който проверявате редовно. Ако вече сте регистрирани за друга наша проява, използвайте същия профил.

- в меню „Начална страница“ ще намерите линк към конкурса.

- запишете се в курса чрез натискане на бутон „Запишете ме“

- изпратете вашия идеен проект чрез бутон „Start preparing your submission”: Може да изпращате снимки на Ваши рисунки или други компютърно генерирани файлове до рамер 64 МВ.

За връзка с нас изпращайте съобщения чрез системата или на е-майл: ksd@uctm.edu

Views: 554 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]