Home » 2017 » Септември » 26 » Информационна кампания
12:26
Информационна кампания

ПРОЕКТ № 2017-1-BG01-KA102-035782

„БЪДЕЩЕТО НА УЕБ ДИЗАЙНА И УЕБ ТЕХНОЛОГИИТЕ”, КД1 „ОБРАЗОВАТЕЛНА МОБИЛНОСТ ЗА ГРАЖДАНИ“, СЕКТОР „ПРОФЕСИОНАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ“, ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +“

 

ПГСАГ „ПРОФ. АРХ. СТЕФАН СТЕФАНОВ” – МОНТАНА

СТАРТИРА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НОВ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +“

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Проф. арх. Стефан Стефанов" - Монтана стартира информационна кампания за участие във втори за гимназията двугодишен проект в областта на уеб дизайна и уеб технологиите. Основна цел на проекта е да осъществи в две последователни години мобилност с цел практика на 40 ученици в Дрезден, Германия и да повиши компетенциите на 4-ма учители от професионална подготовка в областта на уеб дизайна и уеб технологиите.

Предстоящата информационна кампания ще запознае учениците, педагогическия състав и родителите с целите, задачите и обхвата на проекта, с възможностите които предлага Програма Еразъм + и с критериите за подор, за желаещите да се включат в него.

Всеки желаещ да се включи в изпълнението на проекта или да получи повече информация за възможностите му, може да присъства заедно с екипа за изпълнение на проекта на организираната среща, която ще се проведе на 20 септември 2017 г. в ПГСАГ – Монтана.

 

От Екипа

за изпълнение на проекта

 

Views: 283 | Added by: jm_69 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]