Home » 2018 » Юни » 1 » Информационен ден "Твоят час"
05:24
Информационен ден "Твоят час"

Екипът на Регионално управление на образованието – Монтана изказва благодарност на всички участници в информационния ден по проект „Твоят час“, който се състоя на 30 май в парк „Монтанезиум“- Монтана. Събитието протече отлично по нашите впечатления и по отзивите от гражданите на Монтана. Въпреки много краткото време за организацията на информационния ден, всички представители на училищата създадоха много стройна организация и всички изпълнения протекоха с отлично съчетаване на времетраене и начин на представяне. Беше възхитителна гледка когато децата се появяваха на сборното място подредени и с прекрасни костюми, както и когато играенето беше не само на сцената, а и наблюдаващите танцуваха.

Изложбите също бяха впечатляващи! Беше изпълнено изискването всяко училище да се презентира подобаващо с информационни материали. Личеше желанието на всички за изява. Събитието се превърна в истински празник за работещите по проект „Твоят час“.

Вярно, че накрая слънцето напече и останаха по-малко зрители, но не искахме да ограничаваме желаещите за участие. Насладихме се на всяко изпълнение. Очакваме на вашите сайтове да видим много снимки. Успешното изпълнение на информационния ден ни мотивира да организираме по същия успешен начин и заключително събитие по проекта, където възнамеряваме да включим най-атрактивните изпълнения, които видяхме вчера. Ще има и изложба,за което можете да се готвите от сега.

Моля да предадете нашата благодарност на Вашите учители и да стимулирате техните творчески изяви. Та са с неоценим ефект и за възпитаниците им и за цялата обществена система.

Views: 256 | Added by: jm_69 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]