Home » 2015 » March » 14 » ФОТО КОНКУРС ЗА АРХИТЕКТУРНИ ШЕДЬОВРИ
18:34
ФОТО КОНКУРС ЗА АРХИТЕКТУРНИ ШЕДЬОВРИ

Регионален конкурс за снимка и рисунка на тема “Архитектурните шедьоври през моя поглед” обявява професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Проф. арх. Стефан Стефанов” – Монтана. Конкурсът е посветен на 55-годишнината от създаването на училището и се провежда под патронажа на г-жа Трайка Трайкова – началник на Регионалния инспекторат по образование – Монтана.
Организаторите целят да насочат вниманието на подрастващите към красиви сгради, мостове, кули и други архитектурни обекти, които да бъдат изобразени на рисунка или снимка. Крайният срок за получаване на детските творби е 10 април 2015 г. Всички снимки и сканираните копия на рисунките ще бъдат публикувани в профила на професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия “Проф. арх. Стефан Стефанов” – Монтана, във Facebook - https://www.facebook.com/pages/ПГСАГ-Монтана
Професионално жури ще отличи най-стойностните творби в двата раздела “Снимка” и “Рисунка”. Предвидени са атрактивни награди за класираните на челните места – таблет, MP3 плейър, USB памет.

Views: 690 | Added by: jm_69 | Rating: 3.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]