Home » 2021 » March » 25 » БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ
08:25
БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ

БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО ПРОГРАМИРАНЕ
ОРГАНИЗИРА ВОЛА СОФТУЕР В ПАРТНЬОРСТВО С ДИГИТАЛНО ОБЩЕСТВО МОНТАНА
Поради големият интерес към курса, удължаваме крайния срок до 31 март!

 

Вола Софтуер в партньорство с Дигитално Общество Монтана  дават възможност на младите жители на Монтана да се учат от дългогодишни практици в ИТ сферата и то напълно БЕЗПЛАТНО,  като част от проект “Посока професия” , изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица. Курсовете са предназначени за младежи от 17 до 29 г., които са безработни и не учат, нуждаят се от преквалификация, засегнати са от корона кризата и са социално уязвими поради бедност, увреждане, етническа принадлежност или друг признак.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА ИЛИ СПОДЕЛИ НА ПРИЯТЕЛ,

КАНДИДАТСТВАЙ до 31 март!


Не е нужно кандидатите да  имат предварителен опит. Курсът предоставя не само знания, но и възможност успешно завършилите го да направят и СТАЖ в ИТ фирма.

Започваме през април, а общата продължителност е 4 модула, в рамките на които участнците ще усвоят ценни умения и ще имат възможност за индивидуална работа и насоки от лектори, дългогодишни практици.
КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСА?

  • БЕЗПЛАТЕН
  • 9 месеца
  • 4 модула
  • за младежи на възраст 17-29
  • възможност за стаж
  • СЕРТИФИКАТ

Записването става в няколко лесни стъпки:

1. Кандидатствай до 31 март
https://digitalmontana.bg/application/create/1
2. Тест по АЕ и логическо мислене
3. Кратко интервю


За повече информация, вижте нашия сайт https://digitalmontana.bg/train-devs и фейсбук страница https://www.facebook.com/digitalmontana.bg .
За въпроси и запитвания, може да се свържете с нас и на
тел: +359 888 134 358

Екипът на Дигитално общество, Монтана
Това обучение е в рамките на проект „Посока професия", изпълняван с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Младежка безработица,  в рамките на финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм. В България проектът се изпълнява от Фондация "Работилница за граждански инициативи". Доставчик на обучението е Вола Софтуер ООД.

 

Views: 211 | Added by: jm_69 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]